Schrijf mee aan Fantasia

Zoals je kunt lezen op deze website, scheelde het maar weinig of we hadden niet van Geronimo’s negende avontuur door Fantasia kunnen genieten! Zijn laptop was gestolen met daarop het manuscript van de gi-ga-gantische, dubbeldikke Fantasia. Maar Geronimo zou Geronimo niet zijn als hij niet een muizenissig plan had bedacht. Daarvoor riep hij zelfs de hulp in van zijn fans, van JOU!
Jij kon ervoor zorgen dat er een nieuw Fantasia boek verscheen, en dat kan nu nog steeds.
Want jij kan er namelijk voor zorgen dat Geronimo voortaan een mooi (Fantasia) boek achter de hand heeft voor het geval dat er weer iets muizenissigs gebeurt met een van zijn manuscripten. Jij weet tenslotte als geen ander wat een klunsmuis Geronimo soms kan zijn …
Ga dan naar geronimostilton.com, want daar kun je je EIGEN muizenissige BOEK SCHRIJVEN! Je typt je zelfbedachte verhaal in, maakt er een boek van en geeft het uit. Jij bedenkt het verhaal, jij bepaalt welke knagers erin voorkomen, of het zich afspeelt op Muizeneiland, Walviseiland, in een van de rijken van Fantasia of waar dan ook en natuurlijk, hoe het verhaal afloopt! Ook hoe het boek eruit gaat zien, bepaal jij. Op de website vind je een hele verzameling plaatjes waarmee je je verhaal kunt illustreren. Je kan zelfs je eigen tekeningen toevoegen! Daarna geef je, net als in Geronimo’s boeken, de woorden allemaal verschillende kleuren. En als jij ervoor kiest jouw boek online te zetten op de site van Geronimo, kunnen anderen op jouw boek stemmen en maak je kans om in de muizenissige top 3 te komen! Dus kom op, creatieve schrijversmuisjes! Aan de slag. Geronimo is helemaal klaar voor jouw super spannende ideeën!

Pssst! Wil je eerst nog wat inspiratie en tips voor je aan de slag gaat? Kijk dan bij deze tips van onze schrijversmuis:
- 12 Tips om je eigen boek te schrijven
- Spelletjes bij Schrijf je eigen boek!
Zet 'm op!