Het verhaal

Fantasia 9 is niet zomaar een reis … het is een fenomenale reis, een zinderende zoektocht door de meest mysterieuze uithoeken van Fantasia waarbij Geronimo Stilton levensgevaarlijke, fantasiastische wezens ontmoet en vele snorhaartrillende uitdagingen aangaat. Het boek is ook nog eens dubbel zo dik, zodat je er urenlang van kunt genieten! Fantasia 9 wacht op jou, ga je mee?

Dit keer wordt Geronimo opgehaald door de gouden feniks Vuurveertje. Ze komt zomaar zijn huis binnen via de vlammen in de open haard! Geronimo schrikt zich een hoedje! Toch gaat hij met haar mee, want hij kan niet wachten om Florina de Fleur weer te zien! Bij zijn aankomst in Fantasia 9 merkt Geronimo meteen al dat er iets vreemds aan de poot is. Zijn lieftallige en altijd vriendelijke vriendin is nors en vijandig. Ze beveelt Geronimo om haar zeven magische voorwerpen te brengen, voorwerpen die erg lastig te vinden zijn en waarvoor hij zijn leven op het spel moet zetten. Met lood in zijn schoenen gaat Geronimo op pad en zo begint het adembenemende avontuur van Fantasia 9.

In Fantasia 9 ontmoet Geronimo Stilton draken zo groot als de hoogste berg, wordt hij achtervolgd door een bizar huis op kippenpoten en komt hij in een dorp terecht waar er zo’n trieste sfeer hangt dat het enige wat hij kan doen is huilen. Tranen met tuiten, en hij kan niet meer stoppen! En Florina lijkt in Fantasia 9 niet bij te trekken; elke keer als het Geronimo lukt om een voorwerp te vinden en naar haar terug te brengen, krijgt hij weer diezelfde ijskoude ontvangst. Ze lijkt bijna teleurgesteld dat hij het er levend vanaf gebracht heeft. Wat is er toch met haar aan de poot? Zo kennen we haar helemaal niet. Geronimo staat voor een lastige beslissing als zijn missie is voltooid: gaat hij lekker veilig terug naar huis of probeert hij er achter te komen wat er aan de poot is met Florina? Wat zou jij doen? Lees Fantasia 9 om te ontdekken of Geronimo het met jou eens is!

Ga mee op reis en begin aan je eigen zoektocht door Fantasia 9, een zoektocht naar alle spannende extra’s die we er weer in verwerkt hebben!

Mis deze dubbeldikke fenomenale Fantasia 9 niet!